HIPP HIPP HURRA! JEG HAR EN NY ETTÅRING I HUS!

Den perfekte kaken til 1-årsdagen

 

I dag er det akkurat ett år siden jeg trykket på PUBLISER-knappen, og EVA i PROVENCE så sitt første “skjermlys”. Tanken om å starte en blogg hadde ligget i bakhodet lenge, faktisk helt siden jeg flyttet til Frankrike. Så du kan si at inkubasjonstiden var lang, men i dag feirer jeg altså 1 år!

 

EVA i PROVENCE fyller 1 år!

 

Og året har gått i rekordfart! Jeg har delt 237 innlegg, der jeg blant annet har besøkt idylliske landsbyer, vært på glamping i Saint Tropez, feiret fransk påske og 17. mai i Frankrike, feiret mimosaen i Tanneron og sitronene i Menton, fulgt 3-åringene mine til sin første skoledag, laget kostymer til karneval, laget egen olivenolje, og jeg har til og med holdt mitt eget kokkekurs! I tillegg til alle frokostene, suppene, søtsakene og middagene jeg har servert!

 

EVA i PROVENCE fyller 1 år!

 

EVA i PROVENCE FÅR STADIG FLERE FØLGERE, OG DET ER DERE SOM DRIVER MEG VIDERE. SÅ FORTSETT Å LESE, DELE, LIKE, KOMMENTERE – OG LA DERE INSPIRERE!

For året som kommer har jeg mange planer. Blant annet å lage en handleliste som lett kan lastes ned. Jeg vil holde flere kokkekurs, og kanskje lage mine egne produkter. Jeg vil reise mer, dele mer fra livet i Frankrike. Og selvfølgelig å servere gode oppskrifter – ja, rett og slett fortsette å gi dere Sunne oppskrifter på det gode liv!

 

EVA i PROVENCE fyller 1 år!

 

Tanken i dag var å servere “THE CAKE” – altså den perfekte bursdagskaken! Men det gikk ikke helt som planlagt. Etter haugevis med sukker, smør og hvetemel (de ingrediensene jeg vanligvis prøver å unngå), og over to timer på kjøkkenet, var kaken ferdig.

Jeg bar med andakt ut den 3-lags høye bursdagskaken, og satte den forsiktig ned på et bord i hagen for fotografering. Ett sekund etter lå hele herligheten med hodet ned. I gresset. Det fine 3-bens bordet i marmor hadde tippet over ende. Fint bord, men ikke videre praktisk! Ja ja – det går ikke alltid som du har tenkt deg… Men kaken smakte ihvertfall fantastisk!

 

EVA i PROVENCE fyller 1 år!

 

Er det noe du ønsker å lese mer om? Eller noe du savner? Skriv noen ord i kommentarfeltet nedenfor, eller send meg en melding på Facebook. Så kanskje jeg kan skrive om akkurat det du interesserer deg for!

 

 

EVA i PROVENCE fyller 1 år!

 

NÅ SKAL ETTÅRINGEN FEIRES MED “UNE COUPE DU CHAMPAGNE”. ØNSKER DERE ALLE EN DEILIG DAG!

 

BONNE JOURNÉE!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

4 hendelser på “HIPP HIPP HURRA! JEG HAR EN NY ETTÅRING I HUS!”

  1. GRATULERER”Eva i provence” godt jobbet, du er kjempeflink!! Supre oppskrifter og koselige reportasjer. Liker!! Er ofte i frankrike, så kjenner litt til kulturen der, herlige france!!
    Lykke til videre!!👍😊

  2. Gratulerer så mye med dagen! Og igjen takk for alle gode oppskrifter. Nå kan jeg bare kopiere deg og lage det du foreslår! Gleder meg til å følge deg videre!🍷🎂🎂🎂🎂🥗🥙🍓🍉🍇

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen