HIPP HIPP HURRA! JEG HAR EN NY ETTÅRING I HUS!

Den perfekte kaken til 1-årsdagen

 

I dag er det akkurat ett år siden jeg trykket på PUBLISER-knappen, og EVA i PROVENCE så sitt første “skjermlys”. Tanken om å starte en blogg hadde ligget i bakhodet lenge, faktisk helt siden jeg flyttet til Frankrike. Så du kan si at inkubasjonstiden var lang, men i dag feirer jeg altså 1 år!

 

EVA i PROVENCE fyller 1 år!

 

Og året har gått i rekordfart! Jeg har delt 237 innlegg, der jeg blant annet har besøkt idylliske landsbyer, vært på glamping i Saint Tropez, feiret fransk påske og 17. mai i Frankrike, feiret mimosaen i Tanneron og sitronene i Menton, fulgt 3-åringene mine til sin første skoledag, laget kostymer til karneval, laget egen olivenolje, og jeg har til og med holdt mitt eget kokkekurs! I tillegg til alle frokostene, suppene, søtsakene og middagene jeg har servert!

 

EVA i PROVENCE fyller 1 år!

 

EVA i PROVENCE FÅR STADIG FLERE FØLGERE, OG DET ER DERE SOM DRIVER MEG VIDERE. SÅ FORTSETT Å LESE, DELE, LIKE, KOMMENTERE – OG LA DERE INSPIRERE!

For året som kommer har jeg mange planer. Blant annet å lage en handleliste som lett kan lastes ned. Jeg vil holde flere kokkekurs, og kanskje lage mine egne produkter. Jeg vil reise mer, dele mer fra livet i Frankrike. Og selvfølgelig å servere gode oppskrifter – ja, rett og slett fortsette å gi dere Sunne oppskrifter på det gode liv!

 

EVA i PROVENCE fyller 1 år!

 

Tanken i dag var å servere “THE CAKE” – altså den perfekte bursdagskaken! Men det gikk ikke helt som planlagt. Etter haugevis med sukker, smør og hvetemel (de ingrediensene jeg vanligvis prøver å unngå), og over to timer på kjøkkenet, var kaken ferdig.

Jeg bar med andakt ut den 3-lags høye bursdagskaken, og satte den forsiktig ned på et bord i hagen for fotografering. Ett sekund etter lå hele herligheten med hodet ned. I gresset. Det fine 3-bens bordet i marmor hadde tippet over ende. Fint bord, men ikke videre praktisk! Ja ja – det går ikke alltid som du har tenkt deg… Men kaken smakte ihvertfall fantastisk!

 

EVA i PROVENCE fyller 1 år!

 

Er det noe du ønsker å lese mer om? Eller noe du savner? Skriv noen ord i kommentarfeltet nedenfor, eller send meg en melding på Facebook. Så kanskje jeg kan skrive om akkurat det du interesserer deg for!

 

 

EVA i PROVENCE fyller 1 år!

 

NÅ SKAL ETTÅRINGEN FEIRES MED “UNE COUPE DU CHAMPAGNE”. ØNSKER DERE ALLE EN DEILIG DAG!

 

BONNE JOURNÉE!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

4 hendelser på “HIPP HIPP HURRA! JEG HAR EN NY ETTÅRING I HUS!”

  1. GRATULERER”Eva i provence” godt jobbet, du er kjempeflink!! Supre oppskrifter og koselige reportasjer. Liker!! Er ofte i frankrike, så kjenner litt til kulturen der, herlige france!!
    Lykke til videre!!??

  2. Gratulerer så mye med dagen! Og igjen takk for alle gode oppskrifter. Nå kan jeg bare kopiere deg og lage det du foreslår! Gleder meg til å følge deg videre!??????????

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen