TRE AMORØSE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3(ISH)!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middager på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men ikke minst – det skal smake godt!

 

Denne uken feirer vi kjærligheten, og her er tre gode middager du kan servere din(e) kjære! Først ut er IMPONERENDE GRESSKARSUPPE MED COMTÉ – SERVERT I SEG SELV! Deretter VERDENS BESTE LASAGNE (VEGETAR). Og til slutt magiske SQUASHRULLER I TOMATSAUS FYLT MED RICOTTA OG SALSICCIA. Dette blir garantert en uke fylt av amorøse øyeblikk!

 

 

Hakkaido gresskarsuppe med comté

IMPONERENDE GRESSKARSUPPE MED COMTÉ – SERVERT I SEG SELV!

Tar du deg tid til å lage denne suppen med hakkaidogresskar servert i sitt eget skall, er det vanskelig for din kjære å ikke la seg imponere. Både over måten suppen blir servert på, altså en suppe uten suppetallerken. Og selvfølgelig over smaken – det myke, søtlige gresskarkjøttet du skraper ut fra veggene, som smelter sammen med smaksrike grønnsaker og fyldig Comté. Klikk her for oppskrift!

 

Vegetarlasagne med spinat og tomat

RETT OG SLETT VERDENS BESTE VEGETARLASAGNE MED SPINAT OG TOMAT!

Dette er for meg verdens beste lasagne, og den er til og med uten kjøtt! Lag på lag med deilig spinat- bechamel- og tomatsaus, og selvfølgelig masse mozzarella. Denne varmer både kropp og hjerte – som seg hør og bør i Cupido`s navn. Klikk her for oppskrift!

 

Squashruller i tomatsaus fylt med ricotta og salsiccia

SQUASHRULLER I TOMATSAUS FYLT MED RICOTTA OG SALSICCIA

En av mine absolutte favoritter! Denne retten er helt magisk – den smaker himmelsk og ser helt fantastisk ut! Og ikke er den vanskelig å lage. Du må belage deg på å bruke litt ekstra tid på kjøkkenet… Men det er vel din kjære verdt?! Klikk her for oppskrift!

 

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen