3 MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3! DET ER JO TROSS ALT TORSDAG!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middager på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men ikke minst – det skal smake godt!

 

LAG DEG EN DEILIG UKE MED ÉN, TO ELLER TRE AV DISSE RETTENE!

 

Hjemmelaget schnitzel med tomater og aspargesbønner

HJEMMELAGET SCHNITZEL MED GRØNNE BØNNER OG OVNSTEKTE TOMATER

Schnitzel er faktisk veldig enkelt å lage selv. Og det smaker så utrolig mye bedre enn de fabrikkerte! Schnitzel lages opprinnelig av tynne skiver mørt kalvekjøtt som er banket og deretter vendt i mel, egg og griljermel, for til slutt å bli stekt i pannen. Men du kan også bruke kylling eller svinekjøtt. Server sammen med dine favorittgrønnsaker, og du har et restaurantmåltid verdig! Klikk her for oppskrift!

 

Hjemmelaget chicken tikka masala

HJEMMELAGET CHICKEN TIKKA MASALA – LETTERE ENN DU TROR!

Hadde noen sagt til meg at jeg ville spise min egen hjemmelagde chicken tikka masala for noen år tilbake, så ville de blitt servert et fårete smil. Men her sitter jeg da, med av de beste chicken tikka masalaene jeg har smakt. Homemade. From scratch. Og kan jeg lage det, så kan du! Klikk her for oppskrift!

 

Ovnsbakt torsk med sitronsaus og blomkålris

OVNSBAKT TORSK MED LETT SITRONSAUS, BLOMKÅLRIS OG LUN BØNNESALAT

Her har du et herremåltid som du like lett kan nyte på en hverdag, som servere til fintfolk. Ovnsbakt torsk blir som regel alltid saftig, og denne serveres med en frisk og lett sitronsaus. Blomkålris er et godt alternativ til vanlig ris, og du vil bli overrasket over hvor godt det faktisk smaker! Lun bønnesalat lager jeg ofte – og det passer like godt til kjøtt som til fisk! Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen