HIPP HURRA X 5 – I DAG FYLLER EVA I PROVENCE 5 ÅR!

 

Hvor ble tiden av? I dag fyller EVA i PROVENCE hele 5 år.

Og det er uendelig MYE Å FEIRE!

 

For det første så ligger det over 600 innlegg der ute. Eller her inne. Tenk det – over 600 Sunne oppskrifter på det gode liv! Sammen med virtuelle turer til noen av rivieraens vakreste perler: Antibes, Cagnes sur Mer, Valbonne og Vence, bare for å nevne noen. Ellers så kan du lese om diverse festdager, for det finnes det flust av her i Frankrike: La fête du Citron, fête du Mimosa, Middelalderfest

Og kanskje den største feiringen fra årene som har gått: En lettere hverdag! Medlemsportalen som gir deg daglig middagsinspirasjon og alt du trenger for et sunt og godt kosthold. Det er her inne du finner de aller beste oppskriftene mine, og vi teller nå hele 312 premium oppskrifter!

PS! Hvis du trenger hjelp til middagen, klikk HER og sett deg på en uforpliktende venteliste. Da blir du en av de første som får plass når vi åpner igjen i juni!

 

Eva i Provence

EVA i PROVENCE FÅR STADIG FLERE FØLGERE, OG DET ER DERE SOM DRIVER MEG VIDERE. SÅ FORTSETT Å LESE, DELE, LIKE, KOMMENTERE – OG LA DERE INSPIRERE!

 

For 2023 har selvfølgelig jeg mange planer. Det skal blant annet inviteres til kokkekurs og matlagingsdager, og det gleder jeg meg masse til! Send meg gjerne en mail hvis du er interessert<3 Ellers så vil jeg reise mer, og dele mer fra livet i Frankrike. Og så drømmer jeg om en kokebok –  DET hadde virkelig vært stas!

Og selvfølgelig skal jeg fortsette å servere deg Sunne oppskrifter på det gode liv!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen