DET ER KLART FOR TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle middagstips – ja, generelt litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og derfor startet jeg ett ukentlig innlegg: Tre middagstips på 1-2-3!

Her gir jeg deg tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst:

 

DET SKAL SMAKE GODT!

 

  Hjemmelaget schnitzel med tomater og aspargesbønner

HJEMMELAGET SCHNITZEL MED GRØNNE BØNNER OG OVNSTEKTE TOMATER

Schnitzel står ofte på menyen hos franske restauranter, men det er faktisk utrolig godt og enkelt å lage det selv. Schnitzel lages opprinnelig av tynne skiver mørt kalvekjøtt som er banket og deretter vendt i mel, egg og griljermel, for til slutt å bli stekt i pannen. Men du kan egentlig bruke de fleste typer lyst kjøtt, det essensielle er at kjøttet er banket. Det som skjer da er nemlig at fibrene brytes, slik at kjøttet blir mørere og saftigere. Klikk her for oppskrift!

 

Libanesisk auberginepanne med innbakt egg

LIBANESISK AUBERGINEPANNE MED INNBAKT EGG (VEGETAR)

Libanesisk auberginepanne kan minne litt om en av mine vegetarfavoritter; nemlig SHAKSHUKA! Den har smaken og krydderet fra Midt-Østen, og innbakte egg i pannen. Men tomatsausen er denne gangen byttet ut med «smeltede» og smakfulle auberginebiter. Dette er opprinnelig en vegetarrett, men skulle du ønske deg litt kjøtt i pannen, tipper jeg at det smaker veldig godt med røkte baconbiter til! Klikk her for oppskrift!

 

Alt-i-ett laksepakke med aspargesbønner, pesto og cherrytomater

«ALT I EN» LAKSEPAKKE MED ASPARGESBØNNER, PESTO OG CHERRYTOMATER

Det er alltid populært med en lett og enkel fiskemiddag, og denne er lett på alle måter. Lett å lage, lett å like og lett for kroppen. Du samler simpelthen bare alle ingrediensene i et ark med aluminiumspapir, bretter det sammen og baker hele retten enten i stekeovn eller på grillen. Med litt fersk pepper og presset sitron over, har du en ypperlig sommermiddag på kort tid! Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen