Det er på tide med en lett og enkel fiskemiddag, og denne er lett på alle måter. Lett å lage, lett å like og lett for kroppen. Du samler simpelthen bare alle ingrediensene i et ark med aluminiumspapir, bretter det sammen og baker hele retten enten i stekeovn eller på grillen. Med litt fersk pepper og presset sitron over, har du en ypperlig sommermiddag på kort tid!
DU TRENGER:
(4 personer)
4 laksefiléter uten skinn
Aspargesbønner*
3 ss olivenolje
4 ts pesto (store)
4 ts sitronjuice
Ca 200 g. cherrytomater, kuttet i 4
*Laksepakken kan fint lages med asparges istedet for aspargesbønner, hvis du foretrekker det.
SLIK GJØR DU:
Sett ovnen på 200 grader.
Kutt av endene på aspargesbønnene, og kok de i ca. 3 minutter i lettsaltet vann.
Skyll av, og hell over 1 ss olivenolje.
Forbered fire “ark” med aluminium (ca 30 x 40 cm).
Legg lagvis, begynn med aspargesbønnene, deretter laksefiléten.
Smør godt med pesto over, og legg så på cherrytomatene.
Sprinkle til slutt over olivenolje (1 ts per pakke), og krydre med salt og pepper.
Fold sammen pakkene, og bak i ovnen i ca 20 minutter (til fisken er ferdig).
Serveres som den er, eller med ris til hvis du er ekstra sulten!
ER DU UTE ETTER ANDRE RASKE MIDDAGSRETTER? PRØV DENNE SUPERENKLE KYLLINGCURRYEN I TOMATSAUS!
JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!
BON APPÉTIT!