TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3! ENKELT & GREIT!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle middagstips – ja, generelt litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og derfor startet jeg ett ukentlig innlegg: Tre middagstips på 1-2-3!

Her gir jeg deg tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst:

DET SKAL SMAKE GODT!

 

Rustikk Quiche Lorraine (Lowcarb)

RUSTIKK QUICHE LORRAINE – EN VARIANT AV DEN FRANSKE KLASSIKEREN (LOWCARB OG GLUTENFRI)

Quiche Lorraine er en fransk klassiker. Og med litt salat ved siden av, kan den like fint serveres til middag, som til lunsj! En quiche er hovedsakelig en åpen, salt pai, og Quiche Lorraine er nok den mest kjente av dem alle – fylt med en deilig blanding av egg, fløte og bacon. Dette er i tillegg en low-carb variant, med en superenkel og glutenfri paideig av kun 3 ingredienser! Klikk her for oppskrift!

 

"Alt i en pakke" med kremet laks, scampi og grønnsaker

«ALT I EN PAKKE» MED KREMET LAKS, SCAMPI OG FARGERIKE GRØNNSAKER

Jeg blir aldri lei av «one pot», eller «alt i en kjele»-konseptet (eller faktisk «alt i en pakke» som det blir i denne oppskriften). Det blir minimalt med oppvask, middagen kan forberedes på forhånd, alle smakene smelter sammen – og ingenting går til spille. Det eneste som er viktig å passe på, er å kutte grønnsakene så tynne så mulig. Slik at både fisken og grønnsakene blir ferdigbakt til samme tid! Klikk her for oppskrift!

 

Lettere-sheperds-pie-med-blomkalmos

LETTERE SHEPERD´S PIE MED BLOMKÅLMOS

Sheperd´s Pie vil jeg påstå at nesten alle i familien liker, og den er enkel å lage. Du kan egentlig tilsette alle de grønnsakene du ønsker, men jeg har holdt meg til løk, hvitløk, gulrøtter og erter i denne omgang. Og så har jeg byttet ut potetmosen med blomkålmos. Litt lettere og absolutt like god! Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen