UKENS 3 RETTER – RETT FRA PROVENCE!

3 retter

 

For en stund siden fikk jeg en hyggelig melding fra Bente, som følger meg i Provence. Og hun ønsket seg blant annet en 3 retters meny. Det var en god idé, tenkte jeg! Så da prøver jeg meg på en fast spalte. Og hver helg fremover setter jeg sammen en 3 retters meny til deg. Felles for oppskriftene er at de er inspirert av Middelhavet, og at de passer til godt selskap. Nydelig mat og mye kos på kjøkkenet, med andre ord!  Fortell meg gjerne hva du synes:-) PS! Klikk på bildene for å komme til oppskriften.

 

APERÓ:

Rustikk Quiche Lorraine (Lowcarb)

RUSTIKK QUICHE LORRAINE – GLUTENFRI

 

PLAT:

Fransk-løksuppe

EKTE FRANSK LØKSUPPE – SLIK FRANSKMENN LAGER DEN!

 

DESSERT:

Generøs gresskarkake med glasur

GENERØS GRESSKARKAKE MED GLASUR (UTEN SUKKER)

 

 

BON APPETIT!

 

FOR FLERE GODE OPPSKRIFTER OG SUNN MATINSPRIASJON, FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen