UKENS 3 RETTER – RETT FRA PROVENCE!

 

For noen uker siden fikk jeg en hyggelig melding fra Bente, som følger meg i Provence. Og hun ønsket seg blant annet en 3 retters meny. Det var en god idé, tenkte jeg! Så da prøver jeg meg på en fast spalte. Og hver helg fremover setter jeg sammen en 3 retters meny til deg. Felles for oppskriftene er at de er inspirert av Middelhavet, og at de passer til godt selskap. Nydelig mat og mye kos på kjøkkenet, med andre ord!  Fortell meg gjerne hva du synes:-) PS! Klikk på bildene for å komme til oppskriften.

 

ENTRÈ:

Filoformer med røkelaks

FILOFORMER MED RØKT ØRRET, RICOTTA OG DILL

 

PLAT:

Coq au vin

COQ AU VIN – KLASSISK FRANSK RØDVINSGRYTE

 

DESSERT:

Franse epleroser

FRANSKE EPLEROSER – NESTEN FOR VAKRE TIL Å SPISES, MEN FOR GODE TIL Å LA VÆRE!

 

 

BON APPETIT!

 

FOR FLERE GODE OPPSKRIFTER OG SUNN MATINSPRIASJON, FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen