UKENS 3 RETTER – RETT FRA PROVENCE!

3 retter

 

For noen uker siden fikk jeg en hyggelig melding fra Bente, som følger meg i Provence. Og hun ønsket seg blant annet en 3 retters meny. Det var en god idé, tenkte jeg! Så da prøver jeg meg på en fast spalte. Og hver helg fremover setter jeg sammen en 3 retters meny til deg. Felles for oppskriftene er at de er inspirert av Middelhavet, og at de passer til godt selskap. Nydelig mat og mye kos på kjøkkenet, med andre ord!  Fortell meg gjerne hva du synes:-) PS! Klikk på bildene for å komme til oppskriften.

 

ENTRÈ:

Bakte fiken med chevre og valnøtter

MAGISKE MUNNFULLER MED BAKTE FIKEN, CHÈVRE OG VALNØTTER

 

PLAT:

Moules à la Eva i Provence - Perfekte blåskjell har gang!

MOULES FRITES – LETT KREMEDE BLÅSKJELL À LA EVA I PROVENCE!

 

DESSERT:

Lett og solgul pannacotta med aprikos og timian

LETT OG SOLGUL PANNA COTTA MED APRIKOS OG TIMIAN

 

 

BON APPETIT!

 

FOR FLERE GODE OPPSKRIFTER OG SUNN MATINSPRIASJON, FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen