UKENS 3 RETTER – RETT FRA PROVENCE!

3 retter

 

For noen uker siden fikk jeg en hyggelig melding fra Bente, som følger meg i Provence. Og hun ønsket seg blant annet en 3 retters meny. Det var en god idé, tenkte jeg! Så da prøver jeg meg på en fast spalte. Og hver helg fremover setter jeg sammen en 3 retters meny til deg. Felles for oppskriftene er at de er inspirert av Middelhavet, og at de passer til godt selskap. Nydelig mat og mye kos på kjøkkenet, med andre ord!  Fortell meg gjerne hva du synes:-) PS! Klikk på bildene for å komme til oppskriften.

 

ENTRÈ:

Tarte au courgettes

FRISK OG LETT TERTE MED SQUASH, FETA OG BALSAMICOSAUS
TARTE AUX COURGETTES

 

PLAT:

Knallgode kålruletter

KNALLGODE KÅLRULETTER MED OVNSBAKTE OG CRISPY POTETBÅTER
(LES CAPOUNS)

 

DESSERT:
Verdens beste ostekake (uten ost!)
MIN RÅESTE OSTEKAKE TOPPET MED BRINGEBÆR (VEGANSK)

 

 

BON APPETIT!

 

FOR FLERE GODE OPPSKRIFTER OG SUNN MATINSPRIASJON, FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen