Vi trenger alle middagstips – ja, generelt litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og derfor startet jeg ett ukentlig innlegg: Tre middagstips på 1-2-3! Og siden vi er inne i en litt mørk og trist tid, er fokuset denne uken å tilsette litt farger!
Her gir jeg deg tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst:
DET SKAL SMAKE GODT!
LETTERE QUINOA´N´CHEESE MED SALSICCIA
Quinoa´n´cheese er det jeg kaller for skikkelig «comfort food» – uten dårlig samvittighet! Deilig smeltet ost med kremet gresskarquinoa… Og serverer du den sammen med en kjøttfull pølse som for eksempel salsiccia – en deilig italiensk og urtekrydret pølse – har du den perfekte «krøll deg oppi sofaen foran tv´n»-middagen! Klikk her for oppskrift!
LETT KREMEDE BLÅSKJELL À LA EVA I PROVENCE – PERFEKTE BLÅSKJELL HVER GANG!
Blåskjell er fantastisk godt. Og det beste av alt er at det er superenkelt å lage! Følger du denne oppskriften er du garantert å lykkes. Server nydampede blåskjell med litt godt brød til. Eller hvis du skal spise blåskjell som franskmenn gjør – server med pommes frites. Jeg synes også det er veldig godt med pommes frites av søtpotet. Klikk her for oppskrift!
STRÅLENDE GULROTSUPPE MED INGEFÆR OG RISTEDE SESAMFRØ
Strålende gulrotsuppe med ingefær lyser opp selv den mørkeste vinterdag. Den deilige, søte smaken av gulrot og løk, balanserer perfekt med spicy ingefær og gurkemeie. Dette er en suppe som virkelig varmer deg opp fra tå til topp! Klikk her for oppskrift!
FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!
JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!
BON APPÉTIT!