TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3! MIDDAGEN STÅR PÅ BORDET!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle middagstips – ja, generelt litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og derfor startet jeg ett ukentlig innlegg: Tre middagstips på 1-2-3!

Her gir jeg deg tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst:

DET SKAL SMAKE GODT!

  Ovnsbakt torsk med sitronsaus og blomkålris

OVNSBAKT TORSK MED LETT SITRONSAUS, BLOMKÅLRIS OG LUN BØNNESALAT

Her har du et herremåltid som du like lett kan nyte på en hverdag, som servere til fintfolk. Ovnsbakt torsk blir som regel alltid saftig, og du ser at fisken er ferdig når flakene deler seg når du trykker lett på fisken. Og med så mye godt og (ikke minst) sunt tilbehør, kan du heller kjøre på med en heftig dessert. Ikke det at det trengs, for dette måltidet tilfredsstiller de fleste smaksløker! Klikk her for oppskrift!

 

Tikka masala med kikerter (vegetar)

EN SPICY SMAKSBOMBE AV EN TIKKA MASALA MED KIKERTER (VEGANSK)

Tikka masala varmer opp kroppen, og det er utrolig mange spennende smaker som er samlet i denne gryta. Vanligvis serveres den med kylling eller lam, men denne gangen har jeg laget en vegansk tikka masala med kikerter. Og vet du, jeg savner virkelig ikke kjøtt i det hele tatt. Så en mer smaksrik og billigere middag skal du lete lenge etter! Klikk her for oppskrift!

 

Lasagne med aubergine

LASAGNE AL FORNO MED BAKT AUBERGINE

Lasagne al forno er pastaklassikeren de aller fleste elsker. Lasagneplater som legges lagvis med tomat-og kjøttsaus og bechamelsaus, for til slutt å gratineres i ovnen. Nam! Men for å redusere de raske karbohydratene som følger med pastaplatene, har jeg i denne oppskriften byttet ut halvparten av lagene med bakte auberginskiver. Og det ble faktisk enda bedre enn klassikeren! Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen