Vi trenger alle middagstips – ja, generelt litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og for ett år siden startet jeg derfor ett ukentlig innlegg: Tre middagstips på 1-2-3!
Her gir jeg deg tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst:
DET SKAL SMAKE GODT!
«HASSELBAKT» AUBERGINE FYLT MED TOMAT, SPEKESKINKE OG MOZZARELLA
«Hasselbakt» aubergine er faktisk helt tullete godt – med smaken av den søtlige auberginen som smelter sammen med kremet mozzarella og salt spekeskinke. Dette er en enkel middag som fint kan gjøres klar i forkant, slik at du kun trenger å steke den når du kommer sliten hjem fra jobb. Klikk her for oppskrift!
LETT OG LETTERE FISKEMIDDAG MED ASIATISK VRI
I denne lette fiskemiddagen kan du bruke den fisken du har, men den bør helst være hvit. Den marineres i en deilig vårløk og soyasaus, og serveres med strimlet kål og dampede sukkererter. Strimler du kålen med ostehøvel, blir det nesten som nudler – og vit at stekt kål smaker helt forskjellig fra «fersk» kål. Klikk her for oppskrift!
SMAKFULL SQUASHGHETTI MED SPICY SCAMPI OG SITRON (GLUTENFRI)
Squashghetti er rett og slett strimlet squash som serveres på samme måte som spaghetti. Du kan variere med uendelig av smaker, og denne gangen har jeg laget en fresh squashghetti med spicy scampi og sitron. Squashghetti er superenkelt å lage, det går fortere enn svint – OG det er lett for magen. Klikk her for oppskrift!
FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!
JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!