Vi trenger alle middagstips – ja, generelt litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor: Tre middagstips på 1-2-3!
Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst:
DET SKAL SMAKE GODT!
POPULÆR POTETGRATENG MED KJØTTBOLLER
Hjemmelagde middager som lett kan lages på travle hverdager, er alltid populært. Og potetgrateng med innbakte kjøttboller går absolutt inn under denne kategorien. Dette er en rett som er enkel å lage, likes av alle i familien, og det beste av alt: med en tilberedningstid på under 30 minutter. Nok snakk – ut på kjøkkenet! Klikk her for oppskrift!
TOM KHA GAI – SPICY THAISUPPE FOR ALLE OG ENHVER!
Tom kha gai er en spicy og smakfull suppe fra Thailand. Den har en base i kokosmelk, men den inneholder også en del ingredienser du ikke alltid finner hos nærbutikken. Men fortvil ikke, jeg gir deg alternativene du bør finne overalt! Klikk her for oppskrift!
LIBANESISK AUBERGINEPANNE MED INNBAKT EGG (VEGETAR)
Libanesisk auberginepanne kan minne litt om en av mine vegetarfavoritter; nemlig SHAKSHUKA! Den har smaken og krydderet fra Midt-Østen, og innbakte egg i pannen. Men tomatsausen er denne gangen byttet ut med «smeltede» og smakfulle auberginebiter. Klikk her for oppskrift!
FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!
JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!
BON APPÉTIT!