TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3! TRE GRYTER TIL Å BLI GLAD AV (OG I)!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle middagstips – ja, generelt litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor: Tre middagstips på 1-2-3! 

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst:  

DET SKAL SMAKE GODT!

  Superenkel curry med kylling og kokosmelk

SUPERENKEL OG SMAKSRIK CURRY MED KYLLING OG TOMAT

Noen dager har man mindre tid til å tilbringe på kjøkkenet enn andre, men det betyr ikke at du ikke kan spise godt for det. Her har du en skikkelig smaksrik curry med kylling og tomat, som er superenkel å lage. Det eneste du trenger å gjøre er å kutte kyllingen i terninger, løken i tynne halvmåner og hvitløken fint. Deretter har du alt i gryta, og så gjør den seg praktisk talt selv. Klikk her for oppskrift!

 

Smakfull og sunn curry med kikerter, søtpotet og spinat

SMAKFULL OG SUNN CURRY MED KIKERTER, SØTPOTET OG SPINAT (VEGETAR)

En god og varmende curry som passer perfekt til alle kalde høst- og vinterkveldene som venter oss. Winter is coming! Det er i utgangspunktet en vegetarrett, men siden jeg ikke er vegetarianer «jukser jeg litt» – og bruker hønsekraft istedet for grønnsaksbuljong. Men uansett om du bruker ekte kraft eller buljongterning, så er denne curryen utrolig rik på smak. Og det faktum at den kun inneholder sunne og gode saker, gjør den ikke akkurat vanskeligere å like! Klikk her for oppskrift!

 

Meksikansk og mettende quinoa

MEKSIKANSK QUINOA MED SPICY KJØTTBOLLER

Spicy kjøttboller «på en seng av» meksikansk quinoa, er en velsmakende, varmende og lett middag i hverdagen. Server sammen med skiver av avokado og crème fraîche til, og jeg vil garantere deg at de fleste i familien vil elske det! Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Scroll to Top