TRE LETTE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3! FØR DEN TUNGE JULEMATEN SETTER INN…

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle middagstips – ja, generelt litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor: Tre middagstips på 1-2-3! 

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst:

DET SKAL SMAKE GODT!

 

Bakt torsk med urtesmør, cherrytomater og blomkålris

BAKT TORSK MED URTESMØR, CHERRYTOMATER OG BLOMKÅLRIS

Jeg får aldri nok av gode fiskeoppskrifter, og spesielt ikke når den er så enkel som denne! Bakt torsk med urtesmør smaker helt nydelig sammen med søte cherrytomater og sunn blomkålris. Dette er faktisk bloggens mest populære oppskrift for øyeblikket! Klikk her for oppskrift!

 

Sunn og styrkende tomatsuppe

STYRKENDE OG SUNN TOMATSUPPE MED MASSE SMAK!

Dette er en skikkelig smaksrik og styrkende tomatsuppe (den inneholder faktisk en hel hvitløk!). Og masse gode grønnsaker. Server denne varmende tomatsuppen med for eksempel litt creme fraiche, kokt egg eller stekte pølsebiter. Og kjenn at kroppen får styrken tilbake i vintermørket! Klikk her for oppskrift!

 

Shakshuka - en varmende og lettvint vegetarrett

SHAKSHUKA – EN VARMENDE VEGETARRETT TIL ALLE DØGNETS TIDER

Shakshuka er basically en spicy tomatsaus med posjerte egg – og en spesialitet i det nordafrikanske kjøkkenet. Den er nok mest kjent som en frokostrett, men jeg synes den passer ypperlig både til lunsj og til middag. Med deilig krydder, grønnsaker og egg, metter shakshuka godt i magen – uten å gjøre deg «julaftenmett». Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen