TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3! SOM GIR DEG STYRKE!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle middagstips – ja, generelt litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3! Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet (spesielt når du er flink til å planlegge). Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst:

DET SKAL SMAKE GODT!

  Sitron og hvitløksmarinert torsk med quinoarisotto

SITRON OG HVITLØKSMARINERT TORSK MED «QUINOTTO»

Torsk er en fisk de aller fleste liker, og grunnen til det er nok at den er nøytral i smaken. Men hvis du foretrekker litt ekstra smak, kan du for eksempel marinere torsken i en sitron og hvitløksmarinade. Det smaker nydelig, og servert sammen med en sunn og rund «risotto» av quinoa – vil både du og kroppen din være rustet for det meste! Klikk her for oppskrift!

 

Strålende gulrotsuppe med ingefær

STRÅLENDE GULROTSUPPE MED INGEFÆR OG RISTEDE SESAMFRØ

Strålende gulrotsuppe med ingefær lyser opp selv den mørkeste vinterdag. Den deilige, søte smaken av gulrot og løk, balanserer perfekt med spicy ingefær og gurkemeie. Dette er en suppe som virkelig varmer deg opp fra tå til topp! Klikk her for oppskrift!

 

Lettere gresk moussaka

LETTERE GRESK MOUSSAKA I PROVENCE

Moussaka har lenge vært en favoritt på middagsbordet, men det går relativt lang tid mellom hver gang jeg lager det. Det har nok noe med det at aubergineskivene må forstekes forhånd. Men ærlig talt – det handler jo bare om planlegging. Og når alt kommer til alt, så er denne moussakaen absolutt verdt det! Med sin deilige smak av aubergine, tomatsaus, lammekjøtt og krydder, blir du nesten tatt med hele veien til Grekenland! Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen