TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3! OG DENNE UKEN: COMFORT FOOD!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle middagstips – ja, generelt litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3! Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst:

DET SKAL SMAKE GODT!

 

Hjemmelaget cheeseburger og burgerbrød

HJEMMELAGET CHEESEBURGER OG BRØD MED SPRØ FRENCH FRIES AV SØTPOTET

Høyt oppe på lista over comfort-food mat som jeg sjelden lager – der ligger cheeseburger´n. Fra jeg var liten har jeg fått høre at hamburger ikke er noen fullverdig middag, men med denne oppskriften så er den faktisk det! Og denne cheeseburgeren er laaangt unna den slappe, industrielle Big Mac´en fra McDonald´s eller Whopper´n fra Burger King. Her snakker vi ekte, hjemmelaget burger med sunt, hjemmelaget hamburgerbrød, og selvfølgelig sprø, hjemmelagde french fries av søtpotet. Klikk her for oppskrift!

 

Lasagne med aubergine

LASAGNE AL FORNO MED BAKT AUBERGINE

Kombinasjonen «Eva prøver å unngå for mye karbohydrater i hverdagen, mens gartneren trenger litt ekstra etter en hard dag på jobb» – kan by på utfordringer enkelte ganger. Derfor prøvde jeg meg på en ny variant av Lasagne al Forno. Jeg byttet rett og slett ut halvparten av pastalagene, med lag av bakte aubergineskiver. Og det ble utrolig godt – prøv selv! Klikk her for oppskrift!

 

Quinoa´n´cheese med italiensk pølse

LETTERE «QUINOA´N´CHEESE» MED SALSICCIA

«Quinoa´n´cheese» er det jeg kaller for skikkelig «comfort food» – uten dårlig samvittighet! Deilig smeltet ost med kremet gresskarquinoa…. Mmmm, jeg får nesten vann i munnen bare jeg tenker på det! Og serverer du den sammen med for eksempel salsiccia – en deilig italiensk og urtekrydret pølse med nesten 100& kjøtt – har du den perfekte «krøll deg oppi sofaen foran tv´n»-middagen! Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen