Dette er en veldig enkel “alt-i-en-kjele” pastarett – som praktisk talt lager seg selv. Det eneste du trenger å gjøre er å kutte løk og hvitløk, ha alle ingrediensene i kjelen, og koke opp. Pass bare på at det ikke koker for lenge, pastaen kan lett bli “soggy”. I denne alt-i-ett-kjelen blandes alle smakene sammen, og etter kun 10 minutter kan du nyte en deilig og smakfull middag!
DU TRENGER:
(Til 2 personer)
300 g tagliatelle
1 løk, kuttet i tynne halvmåner
2 hvitløksfedd, finhakket
6-7 dl hønsekraft (alt. hønsebuljong)
500 g cherrytomater
0,5 ts salt
0,5 ts oregano
0,5 ts kayennepepper
Basilikum, finhakket
Salt og pepper etter smak
SLIK GJØR DU:
Ha alle ingrediensene i en tykkbunnet kjele.
Kok opp.
La det småkoke i 6-8 minutter, pass på å røre godt i bunnen.
Pastaen er ferdig når den er al dente, og væsken er absorbert.
Smak til med salt og pepper, strø over fersk basilikum og revet parmesan.
PRØV OGSÅ DEILIG OG LETT PASTA PRIMAVERA (VEGANSK OG ALT-I-EN-KJELE)!
FØLG MEG FORRESTEN PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!
DA HADDE JEG BLITT SÅÅÅ GLAD!
BON APPÉTIT!