fbpx

TAGLIATELLE MED CHERRYTOMATER OG BASILIKUM – MIDDAG PÅ TOTALT 12 MINUTTER!

Alt i en kjele med tagliatelle, cherrytomater og basilikum

Dette er en veldig enkel «alt-i-en-kjele» pastarett – som praktisk talt lager seg selv. Det eneste du trenger å gjøre er å kutte løk og hvitløk, ha alle ingrediensene i kjelen, og koke opp. Pass bare på at det ikke koker for lenge, pastaen kan lett bli «soggy». I denne alt-i-ett-kjelen blandes alle smakene sammen, og etter kun 10 minutter kan du nyte en deilig og smakfull middag!

 

Alt i en kjele med tagliatelle, cherrytomater og basilikum

 

DU TRENGER:

(Til 2 personer)

300 g tagliatelle
1 løk, kuttet i tynne halvmåner
2 hvitløksfedd, finhakket
6-7 dl hønsekraft (alt. hønsebuljong)
500 g cherrytomater
0,5 ts salt
0,5 ts oregano
0,5 ts kayennepepper

Basilikum, finhakket
Salt og pepper etter smak

 

SLIK GJØR DU: 

Ha alle ingrediensene i en tykkbunnet kjele.
Kok opp.
La det småkoke i 6-8 minutter, pass på å røre godt i bunnen.
Pastaen er ferdig når den er al dente, og væsken er absorbert.
Smak til med salt og pepper, strø over fersk basilikum og revet parmesan.

 

Alt i en kjele med tagliatelle, cherrytomater og basilikum

 

PRØV OGSÅ DEILIG OG LETT PASTA PRIMAVERA (VEGANSK OG ALT-I-EN-KJELE)!

 

FØLG MEG FORRESTEN PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!
DA HADDE JEG BLITT SÅÅÅ GLAD!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Rull til toppen