Vi trenger alle middagstips – ja, generelt litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3! Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst:
DET SKAL SMAKE GODT!
LETTERE SHEPERD´S PIE MED BLOMKÅLMOS
Sheperd´s pie er opprinnelig satt sammen av en tomat- og kjøttsaus i bunnen, toppet med et lokk av potetmos og ost. For å gjøre den litt lettere – både for kropp og for mage – har jeg byttet ut potetmosen med en blomkålmos. Og denne retten vil jeg påstå at nesten alle i familien liker, PLUSS at den er enkel å lage. Klikk her for oppskrift!
BLÅSKJELL I SPICY TOMATSAUS – ITALIEN STYLE!
Blåskjell er bare så godt! Og det beste av alt er at det er superenkelt å lage! Bare pass på å kaste skjell som er skadet eller som ikke lukker seg når du «kakker» på de. Disse blåskjellene er laget i en spicy tomatsaus og smaker fantastisk godt med ferskt brød til! Når det kommer til «hotness»grad, må du nesten smake deg til hvor mye chili du har oppi. For det avhenger av hvor sterk chilien er. Klikk her for oppskrift!
«HASSELBAKT» AUBERGINE FYLT MED TOMAT, SPEKESKINKE OG MOZZARELLA
Hasselbakt» aubergine er faktisk helt tullete godt – med smaken av den søtlige auberginen som smelter sammen med kremet mozzarella og salt spekeskinke. Dette er en enkel middag som fint kan gjøres klar i forkant, slik at du kun trenger å steke den når du kommer sliten hjem fra jobb. Og så skader det jo heller ikke at den er low-carb..! Klikk her for oppskrift!
FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!
JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!