MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3! TRE VEGETARRETTER FOR BÅDE PLANTE- OG KJØTTETERE!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst:

DET SKAL SMAKE GODT!

 

Lunsjbolle med crispy blomkål, grønne saker og teryakisaus

LUNSJBOLLE MED CRISPY BLOMKÅL, HJEMMELAGET TERYAKISAUS OG GRØNN(E)SAKER

Min lunsjbolle eller “middagsbolle” er denne gangen fylt med crispy blomkål, vårløk, avokado, erter, bulgur – og en deilig søt og spicy teryakisaus. En vegetarrett som er så fullverdig og smakfull at du hverken savner kjøtt eller fisk. Lunsjbollen kan også lages glutenfri ved å bytte ut brødrasp med mandelmel (men da blir den ikke fullt så crispy). Klikk her for oppskrift!  

 

Shakshuka - en varmende og lettvint vegetarrett

SHAKSHUKA – EN VARMENDE VEGETARRETT TIL ALLE DØGNETS TIDER

Shakshuka er basically en spicy tomatsaus med posjerte egg – og en spesialitet i det nordafrikanske kjøkkenet. Den er nok mest kjent som en frokostrett, men jeg synes den passer ypperlig både til lunsj og til middag. Med deilig krydder, grønnsaker og egg, metter shakshuka godt i magen – uten å gjøre deg «julaftenmett». Klikk her for oppskrift!  

 

Meksikansk og mettende quinoa

MEKSIKANSK OG METTENDE QUINOAGRYTE

Meksikansk quinoa er en sunn og enkel vegetarmiddag, som metter godt i magen. Det eneste du trenger å gjøre er å steke grønnsakene i noen minutter, ha i resten av ingrediensene, og deretter la gryta gjøre resten av jobben. Jeg bruker mer og mer quinoa i matlagingen. Først og fremst fordi jeg synes det er godt, men også på grunn av sitt høye næringsinnhold – samtidig som det er glutenfritt! Klikk her for oppskrift!  

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen