TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3! MIDDAGEN ER SERVERT!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst:

DET SKAL SMAKE GODT!

Alt-i-en torskepakke med gresskar, spinat og feta

«ALT I EN» TORSKEPAKKE MED GRESSKAR, SPINAT OG FETAOST

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen… «Alt i en» pakker er utrolig praktisk! Null oppvask, og maten lager seg praktisk talt selv. Disse pakkene kan fint gjøres klare i forkant, slik at det eneste du har å gjøre når du kommer hjem fra jobb, er å sette de i ovnen. Gresskar, spinat og fetaost smaker utrolig godt sammen – og bakt sammen med fersk torsk har du en supergod middag! Klikk her for oppskrift!

Fransk-løksuppe

FRANSK LØKSUPPE SLIK FRANSKMENN LAGER DEN

Hemmeligheten bak den gode, ekte, franske løksuppen er rett og slett karamellisering. Du skal karamellisere løken til den er helt myk og begynner å bli brun (ikke svidd!). Og dette tar tid, opptil 30 – 40 minutter, så du må smøre deg med tålmodighet. Men gjør du det ordentlig, så vil du kunne servere en så god løksuppe at det er til å gråte av… Klikk her for oppskrift!

Superenkel curry med kylling og kokosmelk

SUPERENKEL OG SMAKSRIK CURRY MED KYLLING OG TOMAT

Noen dager har man mindre tid til å tilbringe på kjøkkenet enn andre, men det betyr ikke at du ikke kan spise godt for det. Her har du en skikkelig smaksrik curry med kylling og tomat, som er superenkel å lage. Det eneste du trenger å gjøre er å kutte kyllingen i terninger, løken i tynne halvmåner og hvitløken fint. Deretter har du alt i gryta, og så gjør den seg praktisk talt selv. Klikk her for oppskrift!

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

BON APPÉTIT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen