Noen dager har man mindre tid til å tilbringe på kjøkkenet enn andre, men det betyr ikke at du ikke kan spise godt for det. Her har du en skikkelig smaksrik curry med kylling og tomat, som er superenkel å lage. Det eneste du trenger å gjøre er å kutte kyllingen i terninger, løken i tynne halvmåner og hvitløken fint. Deretter har du alt i gryta, og så gjør den seg praktisk talt selv.
DU TRENGER:
(4 personer)
4 kyllingbryst
1 liten gul løk, skjært i tynne halvmåner
3 fedd hvitløk, finhakket
3 ss olje + 2 ss curry (pulver)
2 bokser hakkede tomater
2 ss tomatpuré
1 boks kokosmelk
Ca 2 ss sukrin (alt. sukker)
Salt og pepper etter smak
SLIK GJØR DU:
Skjær kyllingfiletene i biter (ca 1,5 X 1,5 cm).
Krydre med salt og pepper.
Bland olje og curry, og ha så blandingen i en tykkbunnet kjele.
Surr i et minutt mens du rører.
Tilsett løk og hvitløk, og stek i et par minutter.
Tilsett kyllingbitene, og brun de i ca 5 minutter.
Rør oljeblandingen godt inn i løken og kyllingen (P.S. Det virker litt tørt)!
Tilsett til slutt hakkede tomater, tomatpuré, kokosmelk og smak til med sukrin.
Sett på lokk, kok opp, og la det putre i ca. 20 minutter.
Jeg spiste min curry med quinoa, mens gartneren ville ha ris. Hver sin smak – og det er helt greit når det er så enkelt!
Prøv også LETTERE SHEPERD´S PIE MED BLOMKÅLMOS. En rett alle i familien liker!
JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!
Denne er topp! Masse fine smaker. Jeg stekte kyllingen for seg før jeg blandet det.
Takk, så hyggelig å høre:-) Jeg lagde den faktisk selv nå på mandag!