FAMILIEFAVORITTER & TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst:

 

DET SKAL SMAKE GODT!

 

Sunn og styrkende tomatsuppe

STYRKENDE OG SUNN TOMATSUPPE MED MASSE SMAK!

Dette er en skikkelig smaksrik og styrkende tomatsuppe (den inneholder faktisk en hel hvitløk!). Server den med for eksempel litt creme fraiche, kokt egg eller stekte pølsebiter. Og kjenn at kroppen får styrken tilbake i høstmørket! Klikk her for oppskrift!

 

Familiens fiskegrateng med skjulte skatter

FAMILIENS FISKEGRATENG MED SKJULTE SKATTER

De fleste er enige om at fisk er sunt. Og at vi burde legge inn minst to fiskemiddager i uka. Men det er ikke alltid så lett å overtale de minste (og noen ganger også de store) til å spise opp fiskemiddagen. Fiskegrateng derimot, slår sjelden feil. I gratengen er nemlig fisken godt skjult blant makaroni og andre godsaker, og det er lett å glemme at den faktisk er der! Klikk her for oppskrift!

 

Alt i en kjele med tagliatelle, cherrytomater og basilikum

TAGLIATELLE MED CHERRYTOMATER OG BASILIKUM – MIDDAG PÅ TOTALT 10 MINUTTER!

Dette er en veldig enkel «alt-i-en-kjele» pastarett – som praktisk talt lager seg selv. Det eneste du trenger å gjøre er å kutte løk og hvitløk, ha alle ingrediensene i kjelen, og koke opp. Pass bare på at det ikke koker for lenge, pastaen kan lett bli «soggy». I denne alt-i-ett-kjelen blandes alle smakene sammen, og etter kun 10 minutter kan du nyte en deilig og smakfull middag! Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen