fbpx

«ALT I EN» TORSKEPAKKE MED GRESSKAR, SPINAT OG FETAOST

Alt-i-en torskepakke med gresskar, spinat og feta

«Alt i en» pakker er utrolig praktisk. Null oppvask, og maten lager seg praktisk talt selv. Disse pakkene kan fint gjøres klare i forkant, slik at det eneste du har å gjøre når du kommer hjem fra jobb, er å sette de i ovnen.

Gresskar, spinat og fetaost smaker utrolig godt sammen – og bakt sammen med fersk torsk har du en supergod middag!

 

Alt-i-en torskepakke med gresskar, spinat og feta

 

DU TRENGER:

(Gir 2 posjoner)

2 torskefileter
1 lite butternutgresskar (ca. 300 g. rent gresskarkjøtt)
2 store never spinat
1 hvitløksfedd, finhakket
100 g. fetaost, smuldret
Salt og pepper
Malt muskatnøtt
Olje
Sitron

 

SLIK GJØR DU: 

Sett stekeovnen på 200 grader.
Fjern skall og frømasse fra gresskaret, og skjær det i tynne, tynne skiver.
N.B. Pass på at skivene blir cirka like tynne.
Legg opp et stort ark med aluminiumsfolie, og fordel gresskarskivene jevnt utover.
Drypp over litt olje, og krydre med salt, pepper og muskatnøtt.
Legg på hvitløk, deretter torskestykkene, skvis over litt sitron, og legg så på spinat.
Drypp over litt olje, krydre med salt og pepper, og smuldre til slutt over fetaosten.
Lukk aluminiumspakkene, og stek de i ovnen til gresskarskivene er myke, ca. 30 min.

 

Alt-i-en torskepakke med gresskar, spinat og feta

 

ELLERS SÅ KAN JEG GLATT ANBEFALE «ALT-I-EN» LAKSEPAKKE MED ASPARGESBØNNER, CHERRYTOMATER OG PESTO!

 

BON APPÉTIT!

 

FØLG MEG FORRESTEN PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Rull til toppen