“Alt i en” pakker er utrolig praktisk. Null oppvask, og maten lager seg praktisk talt selv. Disse pakkene kan fint gjøres klare i forkant, slik at det eneste du har å gjøre når du kommer hjem fra jobb, er å sette de i ovnen.
Gresskar, spinat og fetaost smaker utrolig godt sammen – og bakt sammen med fersk torsk har du en supergod middag!
DU TRENGER:
(Gir 2 posjoner)
2 torskefileter
1 lite butternutgresskar (ca. 300 g. rent gresskarkjøtt)
2 store never spinat
1 hvitløksfedd, finhakket
100 g. fetaost, smuldret
Salt og pepper
Malt muskatnøtt
Olje
Sitron
SLIK GJØR DU:
Sett stekeovnen på 200 grader.
Fjern skall og frømasse fra gresskaret, og skjær det i tynne, tynne skiver.
N.B. Pass på at skivene blir cirka like tynne.
Legg opp et stort ark med aluminiumsfolie, og fordel gresskarskivene jevnt utover.
Drypp over litt olje, og krydre med salt, pepper og muskatnøtt.
Legg på hvitløk, deretter torskestykkene, skvis over litt sitron, og legg så på spinat.
Drypp over litt olje, krydre med salt og pepper, og smuldre til slutt over fetaosten.
Lukk aluminiumspakkene, og stek de i ovnen til gresskarskivene er myke, ca. 30 min.
ELLERS SÅ KAN JEG GLATT ANBEFALE “ALT-I-EN” LAKSEPAKKE MED ASPARGESBØNNER, CHERRYTOMATER OG PESTO!
BON APPÉTIT!
FØLG MEG FORRESTEN PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!