Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3!
Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst –
DET SKAL SMAKE GODT!
SHAKSHUKA – EN VARMENDE VEGETARRETT TIL ALLE DØGNETS TIDER
Shakshuka er basically en spicy tomatsaus med posjerte egg – og en spesialitet i det nordafrikanske kjøkkenet. Den er nok mest kjent som en frokostrett, men jeg synes den passer ypperlig både til lunsj og til middag. Med deilig krydder, grønnsaker og egg, metter shakshuka godt i magen – uten å gjøre deg «julaftenmett». Klikk her for oppskrift!
LETT OG LETTERE FISKEMIDDAG MED ASIATISK VRI
I denne lette fiskemiddagen kan du bruke den fisken du har, men den bør helst være hvit. Den marineres i en deilig vårløk og soyasaus, og serveres med strimlet kål og dampede sukkererter. Strimler du kålen med ostehøvel, blir det nesten som nudler – og vit at stekt kål smaker nydelig, og helt forskjellig fra «fersk» kål. Klikk her for oppskrift!
POPULÆR POTETGRATENG MED KJØTTBOLLER
Hjemmelagde middager som lett kan lages på travle hverdager, er alltid populært. Og potetgrateng med innbakte kjøttboller går absolutt inn under denne kategorien. Dette er en rett som er enkel å lage, likes av alle i familien, og det beste av alt: med en tilberedningstid på under 30 minutter. Nok snakk – ut på kjøkkenet! Klikk her for oppskrift!
FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!
JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!