LETT OG LETTERE FISKEMIDDAG MED ASIATISK VRI

Lett fiskemiddag med vårløk og soyasaus

I denne lette fiskemiddagen kan du bruke den fisken du har, men den bør helst være hvit. Den marineres i en deilig vårløk og soyasaus, og serveres med strimlet kål og dampede sukkererter. Strimler du kålen med ostehøvel, blir det nesten som nudler – og vit at stekt kål smaker helt forskjellig fra “fersk” kål.

En enkel og smakfull middag, som passer perfekt på en lys sommerkveld. Eller når du ønsker en lett middag på en tung vinterkveld!

 

Lett fiskemiddag med vårløk og soyasaus

 

DU TRENGER:

(Til 2 personer)

2 fileter av hvit fisk (f.eks. torsk, hyse, middelhavsfisk)
4 vårløk, hakket
1 hvitløksfedd, finhakket
1 ts ingefær, finhakket
3 ss soyaolje
2 ts sesamolje
1/2 hodekål
Litt olje til steking
Sukkererter
Salt og pepper

 

SLIK GJØR DU:

Sett stekeovnen på 200 grader.
Legg filetene i en ildfast form.
Bland vårløk, hvitløk, ingefær, soya- og sesamolje i en liten bolle.
Hell marinaden over fiskefiletene.
Stek i ovnen til fisken er lett å dele i flak, ca. 15 min.
Strimle kålen med en osteskjærer, og stek den i litt olje på lav varme.
Når kålen er helt myk, er den ferdig. Smak til med salt og pepper.
Kok sukkerertene i lettsaltet vann til de er møre, ca. 2 min.
Fordel fisken og marinaden på to tallerkener, sammen med strimlet kål og sukkererter!

 

Hvit fisk med vårløk og soyasaus

 

 

SJEKK FORRESTEN UT STEKT BLOMKÅLRIS – ENTEN SOM EN FULLVERDIG MIDDAG ELLER TILBEHØR!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen