UKENS TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3! À TABLE!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst –

 

DET SKAL SMAKE GODT!

 

Lett pasta primavera i én kjele

VÅRLIG OG LETT PASTA PRIMAVERA I ÉN KJELE (VEGANSK)

«Alt i én kjele»- eller «one pot»-konseptet er jo intet mindre enn genialt. Du putter rett og slett alle ingrediensene i én gryte. Koker alt sammen og vôila!

Pasta primavera er i utgangspunktet en kremet vegetarpasta med grønne grønnsaker. Og som de fleste «kremete» retter, så inneholder den en del fløte og smør. Jeg har byttet ut fløte og smør med mandelmelk, og synes personlig at mandelmelken gir det lille ekstra. Pastaen blir like kremet, enda bedre på smak, og en god del lettere – og det gjør jo aldri noe! Klikk her for oppskrift!

 

Ovnsbakt torsk med sitronsaus og blomkålris

OVNSBAKT TORSK MED LETT SITRONSAUS, BLOMKÅLRIS OG LUN BØNNESALAT

Her har du et herremåltid som du like lett kan nyte på en hverdag, som servere til fintfolk. Torsken serveres med en herlig og lett saus av yoghurt, sitron og egg, som minner litt om en syrlig hollandaisesaus. Blomkålris er et godt alternativ til vanlig ris, og du vil bli overrasket over hvor godt det faktisk smaker! Også er det en helt ypperlig måte å få i seg (og ikke minst barna) mer grønnsaker på. Lun bønnesalat lager jeg ofte – og det passer like godt til kjøtt som til fisk! Klikk her for oppskrift!

 

Fløyelsmyk og kremet blomkålsuppe med chorizo og parmesanchips

FLØYELSMYK OG KREMET BLOMKÅLSUPPE MED CHORIZO OG PARMESANCHIPS

Fløyelsmyk og kremet blomkålsuppe smaker bare helt nydelig! Med sprø chorizo og parmesanchips kan denne suppen serveres både hverdags og til fest. Og den søte smaken av blomkål og løk, smaker nydelig sammen med spicy chorizo og salt parmesan! Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen