YESS, DET ER SOMMER & TRE SUPRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

Tre middagstips på 1-2-3

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst –

 

DET SKAL SMAKE GODT!

 

Vegetarlasagne med spinat og tomat

RETT OG SLETT VERDENS BESTE VEGETARLASAGNE MED SPINAT OG TOMAT

Lasagne bolognese har alltid vært en av mine yndlingsretter. Men etter at gartneren lærte meg å lage vegetarlasagne, så har dette virkelig blitt en ny favoritt! Det finnes mange varianter av vegetarlasagne, men denne lages med én spinatsaus, én bechamelsaus og én tomatsaus, toppet med masse mozzarella – og er etter min mening verdens beste lasagne! Klikk her for oppskrift!

 

Hjemmelaget schnitzel med tomater og aspargesbønner

HJEMMELAGET SCHNITZEL MED GRØNNE BØNNER OG OVNSTEKTE TOMATER

Schnitzel står ofte på menyen hos franske restauranter, men det er faktisk utrolig godt og enkelt å lage det selv. Schnitzel lages opprinnelig av tynne skiver mørt kalvekjøtt som er banket og deretter vendt i mel, egg og griljermel, for til slutt å bli stekt i pannen. Men du kan også bruke svinekjøtt, kalkun og kyllingkjøtt. Servert sammen med grønne bønner og ovnsstekte cherrytomater har du et supert og lett sommermåltid! Klikk her for oppskrift!

 

CRISPY KYLLINGSALAT MED PISTASJNØTTER OG AVOKADOKREM (LOW-CARB)

Dette er en skikkelig smakfull, lett og fresh kyllingsalat. Hakkede pistasjnøtter gir kyllingen en deilig nøttesmak – og ikke minst en crispy overflate. Og servert sammen med søt, stekt løk og fyldig avokadokrem blir det den perfekte lunsj. Og jeg spiser den gjerne til middag også, spesielt når jeg ønsker et lettere måltid utover de lyse sommerkveldene! Klikk her for oppskrift!

 

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen