TRE SOMMERLIGE OG LETTE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

Tre middagstips på 1-2-3

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst –

 

DET SKAL SMAKE GODT!

 

Alt-i-ett laksepakke med aspargesbønner, pesto og cherrytomater

«ALT I EN» LAKSEPAKKE MED ASPARGESBØNNER, PESTO OG CHERRYTOMATER

Med fare for å gjenta meg selv – “alt i ett” pakker er utrolig praktisk! Lett å lage, lett å like og lett for kroppen. Du samler simpelthen bare alle ingrediensene i et ark med aluminiumspapir, bretter det sammen og baker hele retten enten i stekeovn eller på grillen. Med litt fersk pepper og presset sitron over, har du en ypperlig sommermiddag på kort tid! Klikk her for oppskrift!

 

Moules à la Eva i Provence - Perfekte blåskjell har gang!

LETT KREMEDE BLÅSKJELL À LA EVA I PROVENCE – PERFEKTE BLÅSKJELL HVER GANG!

Blåskjell er fantastisk godt. Og det beste av alt er at det er superenkelt å lage! Følger du denne oppskriften er du garantert å lykkes. Server nydampede blåskjell med litt godt brød til. Eller hvis du skal spise blåskjell som franskmenn gjør – server med pommes frites. Jeg synes det er veldig godt med pommes frites av søtpotet. Klikk her for oppskrift!

 

Gratinert squash på en snurr med fetaost og bacon

GRATINERT SQUASH «PÅ EN SNURR» – MED CHÈVRE OG BACON (LOW-CARB)

Gratinert squash med chèvre og bacon er en lett og enkel «low-carb» rett, og er du ekstra sulten serverer du bare med en frisk salat til! Dryss gjerne noen dråper balsamicoeddik over – for litt ekstra sødme. Ønsker du en vegetarvariant, kan du jo for eksempel drysse litt hakkede valnøtter over, som en erstatning til baconet. Jeg bakte min i ovnen, men denne retten er også fin å lage på grillen. Bare pakk den inn i litt i folie, og vent på at folien smelter! Klikk her for oppskrift!

 

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen