Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3!
Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst –
DET SKAL SMAKE GODT!
«ALT I EN» LAKSEPAKKE MED ASPARGESBØNNER, PESTO OG CHERRYTOMATER
Med fare for å gjenta meg selv – “alt i ett” pakker er utrolig praktisk! Lett å lage, lett å like og lett for kroppen. Du samler simpelthen bare alle ingrediensene i et ark med aluminiumspapir, bretter det sammen og baker hele retten enten i stekeovn eller på grillen. Med litt fersk pepper og presset sitron over, har du en ypperlig sommermiddag på kort tid! Klikk her for oppskrift!
LETT KREMEDE BLÅSKJELL À LA EVA I PROVENCE – PERFEKTE BLÅSKJELL HVER GANG!
Blåskjell er fantastisk godt. Og det beste av alt er at det er superenkelt å lage! Følger du denne oppskriften er du garantert å lykkes. Server nydampede blåskjell med litt godt brød til. Eller hvis du skal spise blåskjell som franskmenn gjør – server med pommes frites. Jeg synes det er veldig godt med pommes frites av søtpotet. Klikk her for oppskrift!
GRATINERT SQUASH «PÅ EN SNURR» – MED CHÈVRE OG BACON (LOW-CARB)
Gratinert squash med chèvre og bacon er en lett og enkel «low-carb» rett, og er du ekstra sulten serverer du bare med en frisk salat til! Dryss gjerne noen dråper balsamicoeddik over – for litt ekstra sødme. Ønsker du en vegetarvariant, kan du jo for eksempel drysse litt hakkede valnøtter over, som en erstatning til baconet. Jeg bakte min i ovnen, men denne retten er også fin å lage på grillen. Bare pakk den inn i litt i folie, og vent på at folien smelter! Klikk her for oppskrift!
FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!
JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!
BON APPÉTIT!