DINNER IS READY – TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

Tre middagstips på 1-2-3

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst –

 

DET SKAL SMAKE GODT!

 

Auberginepizza – Low-Carb

AUBERGINEPIZZA – LITEN I STØRRELSE, STOR PÅ SMAK! (LOW-CARB)

Auberginepizza er rett og slett «minipizzaer» laget med aubergineskiver som bunn. Aubergineskivene bakes først i ovnen til de er myke, og deretter fyller du på med en smakfull tomatsaus og revet mozzarella. Til slutt grilles hele herligheten i ovnen, til osten er smeltet og gyllen. Dette er virkelig en familiefavoritt! Klikk her for oppskrift!

 

Sautert squash med mynte, basilikum og pinjekjerner

SAUTERT SQUASH MED MYNTE, BASILIKUM OG RISTEDE PINJEKJERNER

Sautert squash med mynte er egentlig mer en slags sommersalat enn en middag. Men serverer du den med godt brød og ricotta til – da blir saken straks en annen! Å sautere er egentlig bare et elegant ord for å steke noe på. Men denne retten er jo faktisk ganske elegant. Klikk her for oppskrift!

 

Sitron og hvitløksmarinert torsk med quinoarisotto

SITRON OG HVITLØKSMARINERT TORSK MED «QUINOTTO»

Torsk er en fisk de aller fleste liker, og grunnen til det er nok at den er nøytral i smaken. Men hvis du foretrekker litt ekstra smak, kan du for eksempel marinere torsken i en sitron og hvitløksmarinade. Det smaker nydelig, og servert sammen med en sunn og rund «risotto» av quinoa – vil både du og kroppen din være rustet for det meste! Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen