Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3!
Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst –
DET SKAL SMAKE GODT!
LAKS TRUKKET I HVITVIN OG DILL MED ASPARGES OG KREMET AGURKDIPP
Laks trukket i hvitvin-og dillkraft med asparges og kremet dipp er en super fiskemiddag, som passer perfekt til lette og lyse sommerkvelder. Selvom jeg må innrømme at jeg gjerne spiser denne middagen «anyday». Klikk her for oppskrift!
«ALT I EN KJELE» MED KYLLING, ARTISJOKK OG SITRON – SLOW COOK
Her har du en deilig og lett hverdagsmiddag, med en ekstra frisk vri. Når du langtidskoker kylling og grønnsaker sammen, blir ikke bare kjøttet saftigere. Flere næringsstoffer beholdes, samtidig som alle smakene forsterkes. Og utfyller hverandre. Å koke med hele sitronbåter gir den lille prikken over i´en; en ekstra friskhet. Klikk her for oppskrift!
LUNSJBOLLE MED CRISPY BLOMKÅL, HJEMMELAGET TERYAKISAUS OG GRØNN(E)SAKER – VEGETAR
Lunsjboller blir mer og mer populært rundt omkring, og det er det gode grunner til! En lunsjbolle er rett og slett en bolle fylt med grønnsaker og gode saker, og så spiser du den til lunsj. Du kan selvfølgelig spise den til middag også, og du kan egentlig fylle den med nesten hva som helst. Min lunsjbolle er denne gangen fylt med crispy blomkål, vårløk, avokado, erter, bulgur – og en deilig søt og spicy teryakisaus. En vegetarrett som er så fullverdig og smakfull at du hverken savner kjøtt eller fisk. Klikk her for oppskrift!
FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!
FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!
BON APPÉTIT!