TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3 MED BÅDE FUGL & FISK

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst –

DET SKAL SMAKE GODT!

HÅPER DU VIL LA DEG INSPIRERE AV EN ELLER FLERE AV DISSE SMAKFULLE MIDDAGENE!

 

Årets påskelam – Lammekjøttboller med tzatziki og saltkokte poteter

LAMMEBOLLER PÅ SPYD MED TZATZIKI OG SALTKOKTE POTETER!

Saftige lammeboller på spyd, servert med en frisk tzatziki og søte, saltkokte poteter… Nam, sier jeg bare! Dette er en skikkelig smakfull og frisk middag, og du velger selv om du vil tilberede kjøttbollene i ovnen eller på grillen. Det smaker herlig uansett! Klikk her for oppskrift!

 

"Alt i en pakke" med kremet laks, scampi og grønnsaker

«ALT I EN PAKKE» MED KREMET LAKS, SCAMPI OG FARGERIKE GRØNNSAKER

Jeg blir aldri lei av «one pot», eller «alt i en kjele»-konseptet (eller faktisk «alt i en pakke» som det blir i denne oppskriften). Det blir minimalt med oppvask, middagen kan forberedes på forhånd, alle smakene smelter sammen – og ingenting går til spille.

Det eneste som er viktig å passe på, er å kutte grønnsakene så tynne så mulig. Slik at både fisken og grønnsakene blir ferdigbakt til samme tid! Klikk her for oppskrift!

 

Kyllingcurry med basilikum og kokosmelk

CURRY MED KYLLING OG KOKOSMELK, SLOW COOK

Det finnes sikkert tusenvis av curryoppskrifter. Men jeg elsker akkurat denne kyllingcurryen fordi den er akkurat passe mild (fordi den inneholder kokosmelk), den er akkurat passe sterk (fordi den inneholder ingefær), og akkurat passe frisk (fordi den inneholder basilikum og koriander)! Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen