DAGENE RASER AVGÅRDE – OG HER ER NOK EN GANG UKENS TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men ikke minst – det skal smake godt!

 

Parmentier med lammekjøtt - restemat deluxe

PARMENTIER MED LAMMEKJØTT – SLIK LAGER DU RESTEMAT DELUXE

I går grillet vi blant annet noen lammekoteletter, og det ble som alltid mat til overs. I tillegg hadde jeg potetmos ferdig i kjøleskapet. Så i dag bestemte jeg meg for å transfomere disse restene til en nydelig parmentier med lam. Klikk her for oppskrift!

 

Sitron og hvitløksmarinert torsk med quinoarisotto

SITRON OG HVITLØKSMARINERT TORSK MED «QUINOTTO»

Torsk er en fisk de aller fleste liker, og grunnen til det er nok at den er nøytral i smaken. Men hvis du foretrekker litt ekstra smak, kan du for eksempel marinere torsken i en sitron og hvitløksmarinade. Det smaker nydelig, og servert sammen med en sunn og rund «risotto» av quinoa – vil både du og kroppen din være rustet for det meste! Klikk her for oppskrift!

 

Fløyelsmyk og kremet blomkålsuppe med chorizo og parmesanchips

FLØYELSMYK OG KREMET BLOMKÅLSUPPE MED CHORIZO OG PARMESANCHIPS

Med sprø chorizo og parmesanchips kan denne suppen serveres både hverdags og til fest. Og den søte smaken av blomkål og løk, smaker nydelig sammen med spicy chorizo og salt parmesan! Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen