DET ER TORSDAG OG TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men ikke minst – det skal smake godt!

 

Parmesan-og hvitløksquinoa med baconsurret kyllingbryst

PARMESAN- OG HVITLØKSQUINOA MED BACONSURRET KYLLINGBRYST

Dette er en supergod middag som egner seg både til hverdags og til helg. Med smeltet parmesan og søtlig hvitløkssmak, går denne quinoaen som hånd i hanske til det saftige og litt salte kyllingbrystet. Klikk her for oppskrift!

 

Stekt blomkålris med et hint fra Asia

STEKT BLOMKÅLRIS MED ET LITE HINT AV ASIA

Stekt blomkålris smaker overraskende godt. Og denne varianten har i tillegg en deilig smak fra Asia, med både sesam- og soyaolje, og ikke minst frisk vårløk og ingefær. Blomkålris kan spises “au naturell”, eller du kan toppe den med for eksempel bacon eller reker. Klikk her for oppskrift!

 

Auberginepizza – Low-Carb

AUBERGINEPIZZA – LITEN I STØRRELSE, STOR PÅ SMAK! (LOW-CARB)

Auberginepizza er rett og slett «minipizzaer» laget med aubergineskiver som bunn. Aubergineskivene bakes først i ovnen til de er myke, og deretter fyller du på med en smakfull tomatsaus og revet mozzarella. Til slutt grilles hele alt i ovnen, til osten er smeltet og gyllen. Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen