Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3!
Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men ikke minst – det skal smake godt!
PARMESAN- OG HVITLØKSQUINOA MED BACONSURRET KYLLINGBRYST
Dette er en supergod middag som egner seg både til hverdags og til helg. Med smeltet parmesan og søtlig hvitløkssmak, går denne quinoaen som hånd i hanske til det saftige og litt salte kyllingbrystet. Klikk her for oppskrift!
STEKT BLOMKÅLRIS MED ET LITE HINT AV ASIA
Stekt blomkålris smaker overraskende godt. Og denne varianten har i tillegg en deilig smak fra Asia, med både sesam- og soyaolje, og ikke minst frisk vårløk og ingefær. Blomkålris kan spises “au naturell”, eller du kan toppe den med for eksempel bacon eller reker. Klikk her for oppskrift!
AUBERGINEPIZZA – LITEN I STØRRELSE, STOR PÅ SMAK! (LOW-CARB)
Auberginepizza er rett og slett «minipizzaer» laget med aubergineskiver som bunn. Aubergineskivene bakes først i ovnen til de er myke, og deretter fyller du på med en smakfull tomatsaus og revet mozzarella. Til slutt grilles hele alt i ovnen, til osten er smeltet og gyllen. Klikk her for oppskrift!
FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!
FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!
BON APPÉTIT!