GODE RÅD ER IKKE ALLTID DYRE – HER HAR DU TRE GODE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men ikke minst – det skal smake godt!

P.S.! Denne ukens middager lager du også for en rimelig penge, og det kan jo komme godt med til tider!

 

Fransk-løksuppe

FRANSK LØKSUPPE SLIK FRANSKMENN LAGER DEN

Hemmeligheten bak den gode, ekte, franske løksuppen er rett og slett karamellisering. Du skal karamellisere løken til den er helt myk og begynner å bli brun (ikke svidd!). Og dette tar tid, opptil 30 – 40 minutter, så du må smøre deg med tålmodighet. Men jeg anbefaler deg virkelig å ta deg tid til å lage den på den ekte, franske måten. Klikk her for oppskrift!

 

Hjemmelaget schnitzel med tomater og aspargesbønner

HJEMMELAGET SCHNITZEL MED GRØNNE BØNNER OG OVNSTEKTE TOMATER

Schnitzel står ofte på menyen hos franske restauranter, men det er faktisk utrolig godt og enkelt å lage det selv. Schnitzel lages opprinnelig av tynne skiver mørt kalvekjøtt som er banket og deretter vendt i mel, egg og griljermel, for til slutt å bli stekt i pannen. Men du kan også fint bruke kylling- eller kalkunkjøtt. Klikk her for oppskrift!

 

Lett fiskemiddag med vårløk og soyasaus

LETT OG LETTERE FISKEMIDDAG MED ASIATISK VRI

Denne lette fisken marineres i en deilig vårløk og soyasaus, og serveres med strimlet kål og dampede sukkererter. En enkel og smakfull middag, som passer perfekt på en lys sommerkveld. Eller når du ønsker en lett middag på en tung vinterkveld! Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen