Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Uken er over halvveis og det er på tide med den faste spalten: Tre middager på 1-2-3!
3 middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men ikke minst – det skal smake godt!
PÅ MENYEN DENNE UKEN STÅR DET ÉN HJEMMELAGET SCHNITZEL, ÉN ALT-I-ETT LAKSEPAKKE, OG TIL SLUTT ÉN KRAFT(IG) BLOMKÅLSUPPE!
HJEMMELAGET SCHNITZEL MED GRØNNE BØNNER OG OVNSTEKTE TOMATER
Schnitzel er faktisk veldig enkelt å lage selv. Og det smaker så utrolig mye bedre enn de fabrikkerte! Schnitzel lages opprinnelig av tynne skiver mørt kalvekjøtt som er banket og deretter vendt i mel, egg og griljermel, for til slutt å bli stekt i pannen. Men du kan også bruke kylling eller svinekjøtt. Server sammen med dine favorittgrønnsaker, og du har et restaurantmåltid verdig! Klikk her for oppskrift!
ALT-I-ETT LAKSEPAKKE MED ASPARGESBØNNER, PESTO OG CHERRYTOMATER
En lett og enkel fiskemiddag, på alle måter! Lett å lage, lett å like og lett for kroppen. Du samler simpelthen bare alle ingrediensene i et ark med aluminiumspapir, bretter det sammen og baker hele retten i stekeovnen. Med litt fersk pepper og presset sitron over, har du en ypperlig middag på null-komma-niks! Klikk her for oppskrift!
KRAFT(IG) BLOMKÅLSUPPE MED CRISPY CHORIZO
En skikkelig rik suppe, både på næring og på smak! Den er laget på en base av hønsekraft, med ekstra sødme fra løk og gulrot, og til slutt toppet med crispy chorizo (og har du ikke kraft, bruker du hønsebuljong). Denne suppen varmer deg opp fra innsiden, uansett hvor kaldt det er ute! Klikk her for oppskrift!
KLIKK HER FOR FORRIGE UKES: TRE MIDDAGER PÅ 1-2-3!
BON APPÉTIT!