DET ER TORSDAG OG TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Uken er over halvveis og det er dags for den faste spalten: Tre middager på 1-2-3!

3 middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men ikke minst – det skal smake godt! 

 

PÅ MENYEN DENNE UKEN STÅR DET HJEMMELAGET CHEESEBURGER, FRANSK LØKSUPPE SLIK FRANSKMENN LAGER DEN, OG TIL SLUTT DENNE FAMILIENS FAVORITT: FISKEGRATENG!

 

Hjemmelaget cheeseburger og burgerbrød

HJEMMELAGET CHEESEBURGER OG BRØD MED FRENCH FRIES AV SØTPOTET

Cheeseburger er kanskje ikke det som kommer høyest opp på lista, når du tenker på sunne middager. Men lager du din egen burger av karbonadedeig, ditt eget burgerbrød med havregryn, og french fries av søtpotet – så er det faktisk innafor. Og veldig, veldig godt! Klikk her for oppskrift!

 

Fransk-løksuppe

FRANSK LØKSUPPE SLIK FRANSKMENN LAGER DEN!

Løksuppe er den perfekte “mørk-høstkveld-suppen”. Hemmeligheten bak denne gode, ekte, franske løksuppen er rett og slett karamellisering. Du skal karamellisere løken til den er helt myk og begynner å bli brun (ikke svidd!). Og dette kan ta tid, så smør deg med tålmodighet. Men den er absolutt verdt det! Klikk her for oppskrift!

 

Familiens fiskegrateng med skjulte skatter

FAMILIENS FISKEGRATENG MED SKJULTE SKATTER

Fisk er ikke bare sunt, det er godt også! Denne fiskegratengen er en middagsfavoritt hjemme hos oss. Barna liker den fordi fisken er skjult. Jeg liker den fordi den full av gode og sunne ingredienser. Og gartneren liker den rett og slett fordi den smaker skikkelig god!. Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU IKKE NOE DU LIKTE? SE FORRIGE UKES TRE MIDDAGER PÅ 1-2-3 DA VEL!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen