“OVER NATTEN GRØT” MED EPLE, KANEL OG RISTEDE MANDLER

Over-natten-grøt-eple

Jeg kan ikke akkurat kalle meg selv noen morgen-person, og jeg ligger glatt 5 minutter ekstra i sengen, istedet for å stå opp i god tid. Så jeg ble nesten ekstatisk glad da jeg oppdaget “kjøleskapsgrøt”,  eller “OVER NATTEN GRØT” som jeg kaller det.

Det er så utrolig enkelt, du blander bare alle ingrediensene i en bolle før du legger deg, setter den i kjøleskapet – og voilà! Morgenen etter kan du nyte en god OG sunn frokost uten stress. Det er heller ikke noe minus at barna elsker den, og man kan veksle mellom hundrevis av varianter. Flere vil bli servert hos EVA i PROVENCE om ikke lenge, så fortsett å titte innom… Men først på menyen er denne friske varianten med eple og kanel, toppet med ristede mandler.

 

Over-natten-grøt-eple

 

DU TRENGER:

(1 stor porsjon)

BASE:
1 dl havregryn
1 dl mandelmelk (evt. vanlig melk)
1 gresk youghurt (evt. naturell yoghurt)
1 god ts sukrin (evt. honning)

FYLL:
1/2 eple, hakket i små terninger
1/2 ts kanel
1/4 ts muskatnøtt
2 dråper stevia vaniljeessens (valgfritt)
Mandler (klikk HER for oppskrift på ristede mandler, evt. bruk vanlig)

 

SLIK GJØR DU:

Bland alle ingrediensene (bortsett fra mandler) i en bolle.
Dekk til og la stå i kjøleskapet over natten.
Stå opp.
Topp med ristede mandler.
Og nyt!

 

Over-natten-grøt-eple

 

PRØV OGSÅ “OVER NATTEN GRØT” MED SJOKOLADE OG PEANØTTSMØR

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

2 hendelser på ““OVER NATTEN GRØT” MED EPLE, KANEL OG RISTEDE MANDLER”

  1. Kristin Forbes Rolfsen

    Uansett om jeg er stappmett så blir jeg fysen av å kikke på alle de gode oppskriftene dine, Eva🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen