URO DEG IKKE, LILLE VENN

Uro-deg-ikke-lille-venn

Da jeg gikk høygravid med tvillingene og sommervarmen satte inn for fullt, var det litt begrenset hva jeg kunne finne på. Så jeg måtte finne meg en stillesittende hobby. Og etter å ha blitt inspirert av en av mine beste venninner (som faktisk fikk baby bare tre måneder før meg!), bestemte jeg meg for å lage uroer til de små. Én uro med forskjellige små dyr, og én med stjerner/himmel som tema.

 

Uro-deg-ikke-lille-venn

 

Så jeg begynte med å skisse ut små illustrasjoner i én til én størrelse, dro til stoff-butikken og kjøpte stoffstykker i diverse farger og mønstre, og dro hjem og begynte å sy. Jeg er virkelig ingen kløpper med nålen, så stilen ble enkel og naiv. Men heldigvis så passer jo det godt til slike små-rollinger.

 

Uro-deg-ikke-lille-venn

 

Fyllet inni er vanlig bomull fra butikken, mens bena til reven og giraffen er stivet opp med q-tips. Så festet jeg dyrene på bagene i vogna (med fiskesnøre), mens stjerne/himmel-elementene ble festet på en liten uro kjøpt på hobby-butikken. Ikke noe hokus pokus der altså, det tok bare lengre tid enn jeg trodde. Men akkurat da var tid faktisk noe jeg hadde mye av…

 

Uro-deg-ikke-lille-venn

Uro-deg-ikke-lille-venn

Uro-deg-ikke-lille-venn

 

Det følger ikke med noen oppskrift eller mønster i dette innlegget, det er mer ment som inspirasjon. Mine små hadde ihvertfall veldig stor glede av disse hjemmelagde uroene, og jeg har spart på de slik at de kanskje kan brukes av barnebarna når den tiden kommer.

 

DOR BIEN, MES AMOURS!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Scroll to Top