TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3! VARMENDE SUPPER I HØSTMØRKET!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Denne uken er det fokus på varmende supper – for det er noe av det beste vi kan spise i høstmørket. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst:

DET SKAL SMAKE GODT!

  Vintersuppe med steinsopp og kantarell

VINTERSUPPE MED KANTARELL OG STEINSOPP

Er du glad i sopp vil du elske denne suppen! Bare duften som fyller kjøkkenet når du lager den, er til å dø for… Kyllingkraft og ekstra grønnsaker gjør denne suppen full av næring og ekstra smaksrik, men det er selvfølgelig soppen som spiller hovedrollen! Klikk her for oppskrift!

 

Kraftsuppe av svineknoke og grønnsaker

«ERTA BERTA» KRAFTSUPPE AV SVINEKNOKE OG GRØNNSAKER

«Erta berta» kraftsuppe av svineknoke, erter og andre grønnsaker, er rett og slett bare latterlig god! En suppe med masse tilstedeværelse og smak. Suppen metter godt i magen, men du føler deg også vel etter du har spist den. Du kan nesten kjenne at styrken kommer tilbake i kroppen! Klikk her for oppskrift!

 

Kremet tomatsuppe med basilikum og parmesan

KREMET TOMATSUPPE MED BASILIKUM OG MASSE PARMESAN

Denne kremete tomatsuppen med masse deilig parmesan burde alle unne seg en mørk høstkveld. Uansett hvor friskt eller surt det er ute, vil denne tomatsuppen (laget fra scratch selvfølgelig) varme deg opp både innvendig og utvendig “in no time”! Den er enkel å lage, du trenger bare en blender for å få riktig konsistens. Klikk her for oppskrift!  

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

 

JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen