SUPERENKEL SMOOTHIE TIL DE SMÅ – NOK TIL 2 UKERS FORBRUK!

Superenkel-smoothie-til-de-små

Smoothie må jo være en av det få tingene ALLE barn liker. Og smoothie er også en genial måte å kamuflere grønnsaker og andre næringsrike ting på, som de kanskje ellers ville rynket på nesen av. Det er også utrolig enkelt å lage selv, og SÅ mye billigere enn de små smoothie-posene du får kjøpt i butikken.

Det er absolutt ingen hemmelighet å lage smoothie – du putter bare det du ønsker i en blender, og mikser til du har den smaken og konsistensen du liker. Men selve trikset er å investere i gjenbrukbare smoothie-poser! Jeg kjøpte mine på RØTTER, en økologisk butikk i Oslo, og er av merket EZ SQUEEZEES. Og de er virkelig helt geniale! Jeg har brukt de nesten daglig i to år nå, og de holder fortsatt. De har en enkel zip-lock på siden, slik at de er lette å fylle, og ikke minst enkle å rengjøre. Jeg har også kjøpt klemmeposer fra SMUDIS, men de har dobbel zip-lock nederst på posen, og er vanskelige å lukke. Dessuten er det mindre plass i de.

Oppskriften under ga meg 6 av de store (EZ Squeezees) og 6 av de små (smudis), og det holder til en ukes forbruk for mine tvillinger. Jeg pleier å fryse de ned, for så å ta opp to hver morgen (fordi de er to). Sånn fungerer de også som et kjøleelement sammen med den andre maten, hvis vi skal på stranden eller lignende.

EASY – PEASY – SQUEEZY!

 

DU TRENGER:

8 ss havregryn
3 modne bananer
3 yoghurt naturell (á 125 ml)
2 dl melk
2 dl utblandet jordbærsaft (eller til du har ønsket konsistens)
1 avokado
3 dl jordbær (gjerne frosne)
2 ss honning
3 ss chia-frø

 

SLIK GJØR DU:

Ha alt i blenderen (bortsett fra frøene), og puls til du har en jevn væske.
Tilsett frøene, bland de godt inn med en skje, og fordel i smoothie-poser.
Oppbevares i fryseren.

 

Superenkel-smoothie-til-de-små

 

 

BON APPÉTIT!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen