Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middagstips på 1-2-3!
Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men selvfølgelig ikke minst:
DET SKAL SMAKE GODT!
PARMESAN- OG HVITLØKSQUINOA MED BACONSURRET KYLLINGBRYST
Dette er en supergod middag som egner seg både til hverdags og til helg. Med smeltet parmesan og søtlig hvitløkssmak, går denne quinoaen som hånd i hanske til det saftige og litt salte kyllingbrystet. Klikk her for oppskrift!
TOM KHA GAI – SPICY THAISUPPE FOR ALLE OG ENHVER!
Tom kha gai er en spicy og smakfull suppe fra Thailand. Den har en base i kokosmelk, men den inneholder også en del ingredienser du ikke alltid finner hos nærbutikken. Men fortvil ikke, jeg gir deg alternativene du bør finne overalt! Klikk her for oppskrift!
LIBANESISK AUBERGINEPANNE MED INNBAKT EGG (VEGETAR)
Libanesisk auberginepanne kan minne litt om en av mine vegetarfavoritter; nemlig SHAKSHUKA! Den har smaken og krydderet fra Midt-Østen, og innbakte egg i pannen. Men tomatsausen er denne gangen byttet ut med «smeltede» og smakfulle auberginebiter. Og skulle du ønske deg litt kjøtt i denne pannen, smaker det veldig godt med røkte pølse- eller baconbiter til! Klikk her for oppskrift!
FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!
JEG BLIR FORRESTEN KJEMPEGLAD OM DU VIL FØLGE MEG PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!
BON APPÉTIT!