TRE VEGETAR MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middager på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men ikke minst – det skal smake godt!

 

Meksikansk og mettende quinoa

MEKSIKANSK OG METTENDE QUINOAGRYTE (VEGETAR)

Meksikansk quinoa er en sunn og enkel vegetarmiddag, som metter godt i magen. Det eneste du trenger å gjøre er å steke grønnsakene i noen minutter, ha i resten av ingrediensene, og deretter la gryta gjøre resten av jobben. Klikk her for oppskrift!

 

Lett pasta primavera i én kjele

LETT PASTA PRIMAVERA I ÉN KJELE (VEGETAR & VEGANSK)

Pasta primavera er i utgangspunktet en kremet vegetarpasta med grønne grønnsaker. Og som de fleste «kremete» retter, så inneholder den en del fløte og smør. Jeg har byttet ut fløte og smør med mandelmelk, og synes personlig at mandelmelken gir det lille ekstra. Pastaen blir like kremet, enda bedre på smak, og en god del lettere – og det gjør jo aldri noe! Klikk her for oppskrift!

 

Vegetarlasagne med spinat og tomat

RETT OG SLETT VERDENS BESTE VEGETARLASAGNE MED SPINAT OG TOMAT

Lasagne bolognese har alltid vært en av mine yndlingsretter. Men etter at gartneren lærte meg å lage vegetarlasagne, så har dette virkelig blitt en ny favoritt! Det finnes mange varianter av vegetarlasagne, men denne lages med én spinatsaus, én bechamelsaus og én tomatsaus, toppet med masse mozzarella – og er etter min mening verdens beste lasagne! Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen