LITT FRANSK, LITT INDISK OG LITT GRESK – TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middager på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men ikke minst – det skal smake godt!

 

Smakfull og sunn curry med kikerter, søtpotet og spinat

SMAKFULL OG SUNN CURRY MED KIKERTER, SØTPOTET OG SPINAT (VEGETAR)

En god og varmende curry som passer perfekt til kalde høst- og vinterkvelder. Det er i utgangspunktet en vegetarrett, men siden jeg ikke er vegetarianer «jukser jeg litt» – og bruker hønsekraft istedet for grønnsaksbuljong. Men uansett om du bruker ekte kraft eller buljongterning, så er denne curryen utrolig rik på smak. Og det faktum at den kun inneholder sunne og gode saker, gjør den ikke akkurat vanskeligere å like! Klikk her for oppskrift!

 

Alt-i-en torskepakke med gresskar, spinat og feta

«ALT I EN» TORSKEPAKKE MED GRESSKAR, SPINAT OG FETAOST

«Alt i en» pakker er utrolig praktisk. Null oppvask, og maten lager seg praktisk talt selv. Gresskar, spinat og fetaost smaker utrolig godt sammen – og bakt sammen med fersk torsk har du en supergod middag! Klikk her for oppskrift!

 

Lettere gresk moussaka

LETTERE GRESK MOUSSAKA I PROVENCE

Moussaka har lenge vært en favoritt på middagsbordet, men det går relativt lang tid mellom hver gang jeg lager det. Det har nok noe med det at aubergineskivene må forstekes forhånd. Men ærlig talt – det handler jo bare om planlegging. Og når alt kommer til alt, så er denne moussakaen absolutt verdt det! Med sin deilige smak av aubergine, tomatsaus, lammekjøtt og krydder, blir du nesten tatt med hele veien til Grekenland! Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen