Deilige, små smaksbomber som kan serveres både til middag eller settes på tapasbordet. Spicy kjøttboller med friske urter er kjempegode sammen med TABOULÉ FRA MIDDELHAVET eller for eksempel QUINOASALAT MED STEKTE ARTISJOKKHJERTER.
DU TRENGER:
(Gir 12 kjøttboller)
350 g kjøttdeig / karbonadedeig
1 sjalottløk, finhakket
2 hvitløksfedd, finhakket
1 stort egg
1 rød chili, finhakket
2 gode klyper salt
1/2 ts pepper
1 håndfull med friske urter, finhakket (jeg brukte oregano og basilikum)
Smør til steking
SLIK GJØR DU:
Ha alle ingrediensene i en bolle, og kna godt sammen til en deig med hendene.
Form små boller med hendene og legg de på en våt fjøl.
Varm smør i en stekepanne, og stek kjøttbollene på middels varme i ca. 4-5 min.
P.S. Stek kun halvparten av kjøttbollene av gangen. Og ikke la de steke for lenge, da blir de lett tørre!
BON APPÉTIT!
FØLG MEG FORRESTEN PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!