TRE FRANSKE MIDDAGSTIPS PÅ UN – DEUX – TROIS!

Tre middagstips på 1-2-3!

Vi trenger alle litt inspirasjon til middagsplanleggingen. Jeg hjelper gjerne til – og her er derfor ukens: Tre middager på 1-2-3!

Tre middager som er enkle å lage, uten å bruke altfor mye tid på kjøkkenet. Men det er tross alt hjemmelaget mat vi snakker om, så noe tid må du beregne. Det skal være retter de fleste i familien liker, i tillegg til at det skal være sunt. Og til sist, men ikke minst – det skal smake godt!

 

DENNE UKEN STÅR DET TRE FRANSKE KLASSIKERE PÅ MENYEN. LETT KREMEDE BLÅSKJELL – MED PERFEKT RESULTAT HVER ENESTE GANG. DERETTER DEN KJENTE OG KJÆRE RØDVINSGRYTA COQ AU VIN. OG TIL SLUTT EN AV DE BESTE SUPPENE SOM FINNES – LØKSUPPE SLIK FRANSKMENN LAGER DEN!

 

Moules à la Eva i Provence - Perfekte blåskjell har gang!

LETT KREMEDE BLÅSKJELL À LA EVA I PROVENCE – PERFEKTE BLÅSKJELL HVER GANG!

Blåskjell er fantastisk godt. Og det beste av alt er at det er superenkelt å lage! Følger du denne oppskriften er du garantert å lykkes. Server nydampede blåskjell med litt godt brød til. Eller hvis du skal spise blåskjell som franskmenn gjør – server med pommes frites. Klikk her for oppskrift!

 

Klassisk coq au vin slowcook

COQ AU VIN – KLASSISK FRANSK RØDVINSGRYTE – SLOW COOK

Coq au vin er en rett som alltid imponerer. Med sin rike smak av fyldig rødvinssaus, gode grønnsaker og smakfulle urter, er den alltid en fryd å servere. Men det beste er egentlig hvor enkel den er å lage. Faktisk så lager den seg praktisk talt selv! Du bruner bare kjøttet, løken og sjampinjongen, kaster alle ingrediensene i gryta, koker opp – og så gjør langtidskokingen resten. Klikk her for oppskrift!

 

Fransk-løksuppe

FRANSK LØKSUPPE SLIK FRANSKMENN LAGER DEN!

Hemmeligheten bak den gode, ekte, franske løksuppen er rett og slett karamellisering. Du skal karamellisere løken til den er helt myk og begynner å bli brun (ikke svidd!). Og dette tar tid, opptil 30 – 40 minutter, så du må smøre deg med tålmodighet. Men gjør du det ordentlig, så vil du kunne servere en så god løksuppe at det er til å gråte av… Klikk her for oppskrift!

 

FANT DU INGENTING SOM FRISTET? SE FORRIGE UKES: TRE MIDDAGSTIPS PÅ 1-2-3!

 

FØLG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!

 

BON APPÉTIT!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Handlekurv
Skroll til toppen