Sprø parmesanchips setter virkelig prikken over i´en. Ikke bare smaker det godt, det ser jo unektelig kult ut! Server parmesanchips sammen med en varmende suppe. Eller spis som ren snacks neste gang du fyser på noe godt. Du kan også lage de som “sticks”, og sette de på tapasbordet.
Du trenger kun én ting – og det er selvfølgelig parmesan. Og husk at jo mer vellagret parmesan, jo mer smaker de!
DU TRENGER:
(Gir 8 store chips)
Ca. 100 g parmesan
SLIK GJØR DU:
Sett stekeovnen på 200 grader, og legg opp bakepapir på et stekebrett.
Riv parmesanen på den store delen av rivjernet.
Fordel den revne parmesanen i 8 små hauger*.
Stek i ovnen til osten er smeltet, ca. 5 min.
Sett ovnen på grillfunksjon, og la de steke til kantene begynner å bli gylne, ca. 2 min. Pass på!
Tørk de lett med tørkepapir for å fjerne overflødig fett, og la de avkjøles for å bli helt sprø.
*Ønsker du å heller lage “sticks”, danderer du parmesanen i linjer istedet for i hauger.
PRØV PARMESANCHIPS SAMMEN MED FLØYELSMYK OG KREMET BLOMKÅLSUPPE!
BON APPÉTIT!