“OVER NATTEN GRØT” med banan og peanøtter er oppskrift nummer fire i rekken. Kombinasjonen mellom banan og peanøttsmør er utrolig god, og holder deg mett langt ut på formiddagen. I tillegg inneholder den sunne linfrø som gir en deilig “chrunch”.
“OVER NATTEN GRØT” er utrolig enkelt å lage, samtidig som du sikrer deg en morgenstund med gull i munn. Du blander bare alle ingrediensene i en bolle før du legger deg, setter den i kjøleskapet – og voilà! Morgenen etter kan du nyte en god OG sunn frokost uten stress. Det er heller ikke noe minus at barna elsker den, og man kan veksle mellom hundrevis av varianter. To be continued…
DU TRENGER:
(1 porsjon)
BASE:
1 dl havregryn
1 dl mandelmelk (evt. vanlig melk)
1 dl gresk yoghurt (evt. naturell yoghurt)
1 god ts honning
FYLL:
1 moden banan
1 ss peanøttsmør
1 ss linfrø
3-4 dråper stevia vaniljeessens (valgfritt)
Alternativt oppskåret frukt til pynt
SLIK GJØR DU:
Bland alle ingrediensene i en bolle (bortsett fra pynten).
Dekk til og la stå i kjøleskapet over natten.
Stå opp.
Pynt og nyt!
MIN FAVORITT ER KANSKJE DENNE FRISKE “OVER NATTEN GRØT” MED FRISKE BÆR OG RISTEDE MANDLER!
BON APPÉTIT!
FØLG MEG FORRESTEN PÅ INSTAGRAM, PINTEREST OG FACEBOOK!